«Чи знаєте ви 10 рецептів українського борщу? Національна страва, що стала справжнім символом української кухні, відома у всьому світі. А студенти Кам'янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ відкрили секрети приготування улюбленої страви.
До Дня працівників харчової промисловості тут відбувся культурно-мистецький захід «Гостини у харчовому», щиро дякуємо за запрошення. Важливо, що попри війну, харчова промисловість продовжує виконувати важливу місію – забезпечувати харчами захисників, кожну родину та громаду країни.
Привітали та подякували викладачам і студентам коледжу за їх відповідальну роботу, професіоналізм та відданість своїй галузі. Дякуємо, що своєю невтомною працею та оптимізмом наближаєте нашу перемогу!» – додала Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради.