Новини

Громадський прийом для мешканців Дунаєвеччини

«Провела громадський прийом та зустрілась з мешканцями Дунаєвеччини. Попри війну, звернень дуже багато – це свідчить про те, що у людей є нагальні питання, які ми у межах депутатських повноважень системно вирішуємо. Серед них – звернення щодо матеріальної допомоги, лікування, комунальних послуг, юридичні питання тощо.

Пані Людмила, музичний керівник Дунаєвецького ЗДО «Дзвіночок», розповідає: діти мають потребу у якісному та безпечному дитячому майданчику. А ще на території дошкільного закладу навчаються першачки Дунаєвецького ліцею. Понад 100 дітлахів відвідують майданчик. Окрім місцевих, садок приймає дітей з Лошківець, Удріївець, Томашівки, Тинної та Тернави. Батьки та працівники звернулися до мене з проханням про оновлення і поліпшення умов для дітей.

Дунаєвецький ЗДО «Дзвіночок» збудований ще у 1986 році. Наша команда «За конкретні справи» допомагає та підтримує садок вже понад 10 років: з ремонтами, надавали будівельні матеріали та необхідну техніку.

Тож питання про покращення умов для дітей та оновлення дитячого майданчика вже взяли в роботу. Робимо все можливе, щоб створити комфортне та безпечне середовище для дітей, де вони зможуть навчатися, грати та розвиватися», – додала Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт