Новини

Робимо Хмельниччину найкращим місцем для її мешканців!

«У селі Миньківці на Дунаєвеччині з'явився довгоочікуваний дитячий майданчик. Підготовка тривала близько двох тижнів, а нині – до Дня захисту дітей ми відкрили його спільно з мешканцями.

Майданчик встановлений на території Миньковецького ліцею з доступом для всіх мешканців села. Раніше на цьому місці була занедбана господарська споруда. Завдяки небайдужій громаді, старості та керівництву ліцею вдалося упорядкувати ділянку під майданчик, встановити огорожу, прибрати територію. Навесні разом зі школярами майданчик озеленили. Також своїми силами зробили унікальну шахову дошку з піддонів та декорації, що прикрашають подвір'я дитячого оазису.

На звернення від громади про допомогу встановити ігрові елементи ми відгукнулись одразу. Тож вже сьогодні дитяча ігрова зона облаштована гойдалками, каруселлю, гіркою тощо, та є безпечною для користування.

Адже піклування про дітей, їх умови навчання, безпеки та дозвілля є нашим пріоритетом та системною роботою протягом багатьох років. Крок за кроком робимо Хмельниччину найкращим місцем для її мешканців!» - наголосила Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради від партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт