Новини

Щоденна волонтерська допомога нашим військовим

«Людмила Крищук – методист у Новоушицькому ДНЗ «Дзвіночок». Вона – приклад жінки з неймовірною силою та відданістю, яка щодня допомагає нашим військовим у тилу, не зважаючи на власні переживання та емоції. Її волонтерська робота стала невід’ємною частиною життя, як і у тисячі українців, які постійно підтримують наших героїв на фронті.

Кожен день пані Людмила збирає кошти, спілкується з партнерами з-за кордону, організовує роботу з благодійниками та шукає необхідну амуніцію, техніку та автомобілі для наших військових на передову. Все це, аби забезпечити наших хлопців у гарячих точках всім необхідним.

Пані Людмила розказує про Авдіївський напрямок, де багато військових з Хмельниччини виконують свої обов’язки. Розповідає, що є потреба і у засобах від дощу, бо під час опадів хлопці змушені перебувати в наповнених водою окопах і одночасно вести бій з ворогом.

Завдяки посильній допомозі Людмили Крищук, наші захисники вже отримали костюми-дощовики, гумові чоботи, тактичні наколінники, каремати та засоби гігієни, які ми разом з нашою командою «За конкретні справи» передали для них.

Ми щиро вдячні нашим військовим за їхню непохитну відвагу та самопожертву! Сьогодні, 23 травня, у День Героїв України ми дякуємо нашим захисникам та всім, хто допомагає і наближає нашу Перемогу у тилу! Сил, натхнення та віри у Перемогу!» – підкреслила Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт