Новини

Відзначення Дня Вишиванки у місті Дунаївці

«Разом з командою долучилися до відзначення Дня Вишиванки у місті Дунаївці. Навіть попри непередбачувані обставини та чергові обстріли окупантів, ми не здаємось. Навпаки – з новою силою об'єднуємося, щоб допомагати нашим захисникам у тилу.

Щорічний патріотичний забіг дунаєвецької молоді «Шаную воїнів, біжу за героїв», флешмоб вишиванок, виступи дитячої школи мистецтв, аматорських колективів, ансамблю народної пісні «Дунайгород» – всі ці заходи спрямовані на допомогу нашим воїнам. Від початку війни працівники місцевого культурно-мистецького та просвітницького напрямів активно займаються організацією благодійних концертів. Усі зібрані кошти направляються на підтримку Збройних сил України.

Також відкрили залу пам'яті Героїв земляків «Ангели, народжені серед людей» в історико-краєзнавчому музеї. Тут зберігаються особисті речі героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми пам'ятаємо і дякуємо. Та схиляємо голови перед нашими земляками.

Наша об'єднаність – непохитна фортеця, що розбиває всі бар'єри й перешкоди. Віримо у свої сили і впевнено крокуймо до Перемоги!» – підкреслила Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт