Новини

Футбольна команда «Фортеця» з Кам’янець-Подільського

«Цінуємо нашу дружбу з футбольною командою «Фортеця» у Кам'янці-Подільському. Нещодавно вчергове завітали на тренування: презентували юним спортсменам форму для тренувань та сучасні рюкзаки. М'ячі, що ми передавали командам раніше, успішно використовуються на тренуваннях.

ФК «Фортеця» був заснований у 2009 році на базі НВК № 9 м. Кам'янець-Подільський. Відтоді команда активно бере участь у змаганнях різного рівня і досягає вражаючих результатів. Вони стали володарями Кубку України з футзалу і чемпіонами престижного міжнародного турніру в Іспанії, де взяли участь представники 18 країн світу. ФК «Фортеця» постійно змагається за найвищі нагороди і стає чемпіоном обласних змагань у різних вікових категоріях.

Головний тренер команди Віталій Авінов з першого дня повномасштабної війни пішов служити до лав Збройних сил України. Сьогодні він боронить батьківщину на передових позиціях. Дружина, знаючи його невичерпну любов до футболу, взяла на себе всі обов'язки чоловіка, та теж продовжує тренувати дітей у команді «Фортеця». Це вражаючий приклад сильної волі та відданості футболу, який об'єднує нас ще більше. Лише вперед, та лише перемог!» –наголосила Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт