Новини

Підтримка та розвиток малого і середнього бізнесу

«Виснаженій війною економіці вкрай необхідні нові стимули для розвитку. Переконаний, найкращий стимул підтримка та розвиток малого і середнього бізнесу.

Багато перспективних галузей знаходяться в стані занепаду. Один з прикладів – виробництво вина. Якщо у 2013 році в Україні було близько 100 малих виробництв виноробної продукції, то сьогодні їх кількість зменшилась вчетверо.

Сьогодні, 14 березня, на засіданні профільного комітету разом з колегами – народними депутатами підтримали законопроєкт № 9030 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку виробництва виноробної продукції та спрощення господарської діяльності малих виробництв виноробної продукції, який знімає ряд бюрократичних процедур та обмежень, що стримують розвиток цієї галузі.

Також рекомендували спростити умови виробництва дистилятів та спиртних напоїв малим бізнесом, що дозволить забезпечити роботою населення у сільській місцевості та стимулюватиме переробку сільськогосподарської продукції. Відповідна ініціатива передбачена у законопроєкті № 5762», – підкреслив народний депутат України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт