Новини

Українки – це особлива сила під час війни

Привітання від депутатки Хмельницької обласної ради Світлани Павлишиної:

«Сьогодні, з нагоди Міжнародного жіночого дня, коли увага жителів планети прикута до боротьби за права жінок та дівчат, ми закликаємо цивілізацію почути та прислухатися до представниць козацького роду – найрішучіших та наймужніших серед сучасниць.

Тож українська Весна в очікуванні Перемоги!

І поки триває запекла боротьба, адресуємо теплі слова підтримки, глибокої шани, любові нашим ніжним і мужнім, любим і сильним жінкам України, та жінкам з різних куточків світу!

Щира подяка захисницям, котрі на фронті, тим, хто намагається згладити руйнівний вплив війни на родини та громади, хто дбає про свої сім'ї, волонтерять та надають підтримку співгромадянам.

Доземний уклін та вдячність всім, хто продовжує працювати під бомбардуваннями й обстрілами – як лікарки, медсестри та інші спеціалісти, які надають необхідні послуги українцям.

Перемоги Україні! Наснаги та Божого супроводу на важкому шляху до вільного щасливого майбутнього всіх нас!

On International Women’s Day, stand with Ukrainian women and girls!».

Привітання від депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко:

«Споконвіку 8 березня асоціюється у кожного зі справжнім приходом весни, з днем жіноцтва, краси та ніжності у всьому світі.

Власне, мало хто цікавився історією походження цього свята. Далеко не кожен знає, що істина не у відзначенні Міжнародного жіночого дня, а у тому, що це День боротьби жінок за свободу.

Після проголошення 8 березня минуло уже сотню років. За цей час прекрасна стать досягла успіхів у світі науки, бізнесу та політики, займаючи високі посади та роблячи вагомий внесок у розвиток суспільства. І хто, як не українська жінка, тепер приклад незламної, сміливої, волелюбної постаті.

Адже з початком повномасштабної війни тисячі наших жінок змінили сукню на камуфляж, в їхніх руках не квіти, а зброя. Вони разом з чоловіками виборюють волю та незалежність для майбутніх українських поколінь. Тож саме українська жінка у всьому світі є символом справжньої незламності, міцності та стійкості! Символом безмежної материнської любові!

8 березня – день, що символізує початок пробудження усього живого від зимової пітьми, день, що говорить – прийшла весна, віримо, що переможна!».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт