Новини

У Хмельницькому відбувся другий волонтерський сніданок

24 лютого Хмельницька обласна військова адміністрація продовжила гарну ініціативу і організувала ІІ волонтерський сніданок. Зустріч була присвячена річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну, а саме подяці благодійникам, які за покликом серця продовжують підтримувати та допомагати тим, хто цього потребує.

«У символічну для всіх українців дату у Хмельницькому відбувся вже другий волонтерський сніданок. Під час повномасштабної війни волонтери роблять просто неймовірні речі: доставляють військовим різну техніку, амуніцію, плетуть сотні кілометрів маскувальних сіток, готують смаколики, аби наші захисники завжди були ситі. Захід об'єднав майже пів сотні представників організацій та волонтерів абсолютно різного спектру: юристи, приватні підприємці, активісти, ІТ-фахівці, колишні військові та навіть звичайні домогосподарки.

Звичайно, під час війни ми здебільшого зосередили нашу допомогу військовим: купуємо та передаємо автівки на фронт, постачаємо медикаменти першої необхідності, формуємо продуктові набори та інше. На постійній основі підтримуємо переселенців. Надаємо їм одяг, продукти, техніку та меблі, іграшки для малечі.

Попри виклики наших реалій, ми піклуємося і про звичайних людей, які нині в тилу. У силу своїх можливостей забезпечуємо їх необхідним. У будинки для людей похилого віку надаємо меблі, багатодітним сім'ям – матеріальну і фінансову підтримку, хворим допомагаємо коштами на лікування.

На зробленому ми не зупиняємося – продовжуємо працювати задля наближення нашої Перемоги!» – зауважила депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

Сюжет: Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт