Новини

Підтримка вимушених переселенців центру «ЯМаріуполь»

«Понад дві тисячі переселенців з Маріуполя нині оселились на Хмельниччині. Задля їхньої підтримки у місті Хмельницький понад півроку працює відкритий простір «ЯМаріуполь».

Тут люди можуть отримати юридичну, медичну та психологічну допомогу. Для дітей облаштували дитячу кімнату. Зараз її відвідує близько 400 дітей до 18 років. Тут вони знайомляться, розвиваються, граються, а вихователі роблять все, аби реабілітувати їх від жахів маріупольської блокади.

З проблемою застарілого килимового покриття до нас звернувся керівник центру підтримки «ЯМаріуполь» Євген Мазур. Відреагували оперативно: нині дитячий простір оновлено сучасним ігровим килимом та новими іграшками. Для відвідувачів передали необхідні речі, зокрема, побутову техніку.

Дякую кожному, хто долучається до підтримки вимушених переселенців, зокрема тих, хто втратив житло! Тільки разом ми можемо створити світ, де кожен буде почувати себе у безпеці та з комфортом, незалежно від того, звідки він приїхав», – підкреслила депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт