Новини

16 лютого в Україні відзначають День єднання

16 лютого в містах і селах України вдруге відзначають особливе свято – День єднання. Це державна акція, яка відбулася в цей день рік тому згідно з Указом Президента України.

Акція була оголошена з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

«В умовах війни, обстрілів, блекаутів та щоденних трагедій День єднання набув особливого сенсу. Із гідністю приймаємо виклики сьогодення і показуємо усьому світу українську витримку, міць та єдність.

А головне – всі ми віримо та докладемо максимум зусиль, щоб у 2024 році святкувати у вільній, незламній та єдиній країні», – підкреслила депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт