Новини

У Чемеровецькій громаді запрацювала сучасна амбулаторія

«У селі Черче на Чемеровеччині відкрили оновлену амбулаторію. Вона обслуговує близько двох тисяч жителів чотирьох сіл. Тепер лікарі прийматимуть людей у світлому, відремонтованому приміщенні з усім необхідним обладнанням. В амбулаторії є маніпуляційний кабінет, кабінет щеплення та здорової дитини, стоматологічний кабінет і денний стаціонар.

Раніше тут була їдальня дитячого садочка, тож потрібна була повна реконструкція будівлі. Кошти на ремонт взяли з бюджету Чемеровецької громади. Наша команда «За конкретні справи» допомогла з будівельними матеріалами.

Це вже третя амбулаторія в громаді, яку реконструювали за останній рік. Попри війну. А взагалі у Чемеровецькій ОТГ 11 амбулаторій сімейного типу. І дев'ять з них вже привели до ладу.

В амбулаторії у Черче працюють дуже досвідчені та професійні лікарі – сімейна пара Попадюків. Вони разом вже 30 років – і вдома, і на роботі. Борис Прокопович ще й є висококваліфікованим спеціалістом по лікуванню трофічних виразок, навіть написав про це книгу. Тепер в гідних умовах праці вони зможуть приносити своїм пацієнтам ще більше користі», – підкреслила депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Сюжет: Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт