Новини

Успішні керівники – голови двох громад Хмельниччини

До Дня місцевого самоврядування Президент України відзначив низку очільників та представників територіальних громад різних регіонів країни.

Серед нагороджених – двоє голів громад Хмельниччини.

Так, згідно з оприлюдненим указом, Президент нагородив орденом

  • «За заслуги» ІІІ ступеня  Новодунаєвецького селищного голову Кам’янець-Подільського району Антона Камінського;
  • княгині Ольги ІІІ ступеня - голову Дунаєвецької громади Веліну Заяць.

«За вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, громадянську мужність і самовідданість, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану, вірність Українському народові», – зазначається у тексті указу.

«Кожен з них головує по сім років, але з найбільшими випробуваннями їхні громади зіштовхнулись, звісно, тепер. Важкі часи – справжній екзамен для очільника ОТГ і колеги здали його на відмінно.

Веліна Владиславівна Заяць найбільше уваги на посаді приділила соціальній сфері. Заснувала службу у справах дітей, яка опікується сиротами та проблемними родинами. І центр реабілітації людей з інвалідністю «Ластівка». З перших днів повномасштабної війни організувала постачання допомоги бійцям на фронт. Лише банок із закрутками відправили понад 16 тисяч та наварили для солдат 4 тони вареників. Для потреб ЗСУ громада придбала 16 авто. Дали прихисток 8-ми тисячам переселенців і забезпечили їх гуманітарною допомогою, яку залучили від міжнародних організацій. Та ще багато-багато всього.

Антон Петрович Камінський за сім років на посаді також зробив чимало. Провів вуличне освітлення в усі села громади. Реконструював водопровідні мережі. Забезпечив капітальний ремонт головних доріг. А з початку війни організував активну допомогу фронту. Громада відправила для потреб війська 9 автомобілів та 45 тон гуманітарного вантажу. Допомагали й переселенцям – прийняли до себе 1500 людей та забезпечили їх продуктами та речами найпершої потреби.

Вітаю колег із заслуженими нагородами! Пишаюсь, що в команді «За конкретні справи» працюють такі люди. Будемо і надалі усі разом забезпечувати міцний тил ЗСУ, що боронить нашу свободу!» - наголосила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт