Новини

Комфортні умови навчання для учнів військового ліцею

«Слава Україні! Як і обіцяли, інформуємо про перебіг подій щодо ситуації з військовим ліцеєм.

Нарешті справа зрушила з мертвої точки!

Завдяки нашим спільним зусиллям, небайдужості депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко, яка першою відгукнулась на звернення ініціативної групи батьків ліцеїстів і активно включилась в боротьбу, та всебічній підтримці заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимира Юр’єва, процес передачі приміщення колишнього ПТУ №14 в користування Кам'янець-Подільському ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою знаходиться в завершальній стадії.

Звісно, приміщення навчального закладу потребує серйозного ремонту. Але ми готові стати до роботи за першої ж можливості. Адже наші діти – майбутні офіцери, варті гідних та комфортних умов для навчання! Тим більше, що Уляна Юріївна та Володимир Васильович запевнили, що у межах своїх повноважень зроблять все можливе для того, щоб і процес відновлення навчальних площ пройшов якнайшвидше!

Ми щиро вдячні за проведену величезну роботу і сподіваємось, що в найближчий час запросимо усіх причетних на урочистий захід з приводу відкриття оновленого Кам'янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та посвяти в ліцеїсти наших десятикласників!

Разом – ми сила! Тримаймо стрій! Слава Нації!»

Анна Загородна, м. Кам’янець-Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт