Новини

В Дунаєвецькій громаді вітали з Днем працівника соціальної сфери

Щороку у першу неділю листопада, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року № 374/99, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Свято встановлено на підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики.

«Сьогодні разом з командою вітали соцпрацівників з їхнім професійним святом. Наші соціальні працівники – справжні ластівки у соціальній галузі, якими ми пишаємось. Одна з них – Наталія Яремишена, мешканка села Великий Жванчик у Дунаєвецькій громаді. Вона працює соціальним працівником уже 30 років.

Пані Наталія доглядає 11 людей, майже всі вони вже на дев'ятому десятку життя. До кожного ходить два рази на тиждень. Допомагає стареньким доглянути будинок і подвір'я, принести води, нарубати дров, помитися, приготувати їжу тощо. А ще треба купити продукти в магазині та замовити ліки в аптеці. «Вони вже всі мої рідні», – каже Наталія і дякує бабусям за те, що вони моляться за її сина, який зараз на фронті.

Щиро вітаю Наталію та її колег з Днем соцпрацівника! Ваша праця – щоденний подвиг. Дякую за Вашу щоденну роботу, за любов до людей! Добра, миру та перемоги!» – підкреслила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт