Новини

Малієвецький історико-культурний музей відзначив першу річницю

30 вересня 2022 року Малієвецький обласний історико-культурний музей відзначив перший рік свої діяльності. З цієї нагоди тут відбулася науково-краєзнавча конференція «Шляхетна Україна. Матеріальна та духовна культура». В заході взяли участь представники обласної влади, досвідчені та молоді дослідники, історики та культурологи.

Фото: https://www.xm-inside.com/

«Добрі друзі з нами роками. І в часи санаторію «Світанок», і сьогодні, депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Ткаченко підтримує наші ініціативи і всіляко сприяє їх втіленню. Саме Уляна Юріївна була одним з тих депутатів, котрі першими підтримали ідею створення комунального музею, була присутня на нарадах і випрацьовувала стратегії з його діяльності. Ще до реєстрації установи підтримувала нас технікою для саду і парку.

30 вересня на відзначенні першого року діяльності музею, установа отримала сертифікат на 10 000 гривень, на які вже вирішено придбати стільці для конференц-залу. Як кажуть у народі: «Є з ким край боронити».

Попереду маємо ще цікаві спільні задумки і проєкти, зокрема, з реконструкції ділянки парку, і дасть Бог, все втілимо спільними зусиллями.

Крім того, особисто знаю пані Уляну, як людину чуйну і небайдужу. Ще влітку ми, прогулюючись парком, милуючись його пейзажами, обговорювали чимало спільних тем: про жінок в політиці і на посадах, материнство, відбудову країни, мрію про нову туристичну Мекку на Хмельниччині. За амплуа «залізної леді» стоїть добра і щира душа.

Щиро дякую за дружбу, підтримку, громадянську та політичну позицію!» - наголосила Анастасія Донець, директорка комунального закладу культури «Малієвецький обласний історико-культурний музей».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт