Новини

Парламент робить все задля захисту інтересів держави та її громадян

«Війна триває і злочини рф проти України продовжуються. В таких умовах ми маємо робити все від себе залежне задля захисту інтересів держави та її громадян.

Сьогодні, 29 липня, Верховна Рада України ухвалила звернення до урядів і парламентів держав світу та найбільших міжнародних інституцій, таких як: ООН, Європарламент, Рада Європи та інших щодо невизнання псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України (№ 7598).

Таким чином ми не лише вкотре привертаємо увагу до кричущих порушень міжнародного права та злочинів рф проти українського народу, але й створюємо юридичне підґрунтя для подальшого пред’явлення рф претензій.

Також важливим рішенням є введення в Україні мораторію на підвищення тарифів на тепло для всіх категорій населення на час воєнного стану та 6 місяців після нього. Покриття різниці у тарифах здійснюватиметься коштом залучення понад 125 млрд. грн. інвестицій від міжнародних партнерів (№ 7427).

Окрім цього, 28 липня ми ухвалили важливий законопроєкт щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення (№ 7451). Він покликаний пришвидшити та спростити процес приватизації, паралельно посиливши контроль над приватизацією у військовий період», - наголосив народний депутат України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт