Новини

Вручення медалей та атестатів випускникам Клинівської ЗОШ

17 липня в Клинівській ЗОШ I-III ступенів Сатанівської ОТГ на Хмельниччині відбувся урочистий захід із нагоди вручення медалей та атестатів випускникам, який провели в сільському Будинку культури.

Випуск був зовсім не такий, як зазвичай: війна вкрала в дітей щасливу мить безтурботності, веселого свята. Адже випускники знають, що попереду нелегка життєва дорога.

З вітальними словами до присутніх звернулися: директор школи Антон Перчишин, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Сатанівської селищної ради Вадим Пунда, сільський староста Ірина Янкова, вчителі школи.

Депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії “За конкретні справи” Володимир Поворозник та представник Хмельницької обласної громадської організації “За конкретні справи” Василь Накутній від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги привітали випускників із закінченням школи, побажали Перемоги, мирного неба над головою, щастя, удачі, процвітання нашої незалежної України!

Випускницю школи Ірину Якубишену нагороджено срібною медаллю «За досягнення в навчанні», яка також отримала подарунок від народного обранця.

  

Свято було організовано та проведено на високому рівні, діти продемонстрували вдале поєднання творчості, артистизму з вдалим використанням місцевих традицій, за що окрема подяка Оксані Клімовій - художньому керівнику Клинівського сільського Будинку культури.

Шановні випускники, нехай Ваш подальший шлях буде доброю і щасливою дорогою до успіху, нехай у Вашому житті буде багато радості, любові та можливостей!

Автор: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт