Новини

Військовим частинам міста Шепетівка передані генератори

«Завдяки військовослужбовцям України ми тримаємо країну і маємо цілими більшість своїх міст та сіл!

Дякуючи Збройним Силам України, територіальній обороні та всім, хто їх підтримує, 12 червня Шепетівка, як і кожен її житель та жителька, зустрінуть новий День народження!

Ми з командою так відчуваємо і, опираючись на залізну патріотичну позицію засновників та власників «Епіцентр К», «Епіцентр Агро» та ГО «За конкретні справи» - народного депутата України Олександра Герегу і Галину Герегу, проявляємо турботу про захисників і захисниць, зокрема, і в матеріальному плані.

Тож сьогодні з радістю передали військовим частинам міста з нагоди Дня Шепетівки, яку вони так справно, майстерно, відважно і непорушно бережуть, відстоюють, боронять та надихають, посильну допомогу у вигляді генераторів.

Знаєте, світло неодмінно проб'ється, його промені проникають крізь тріщини, тому я бажаю, аби наше українське світло зрештою розпорошило ту ворожу темряву, навіть, якщо вона має міцні стіни.

І не сумніваюсь, що кожен громадянин тримає в собі достатньо тепла аби розтопити зиму, яку наслала російська федерація, і генераторів натхнення ще повно в наших резервах», - підкреслила депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт