Новини

Українські важкоатлети здобули рекордну кількість нагород в Албанії

«Мужні та незламні українці гідно борються і перемагають не тільки на полях битв, але й на світових спортивних майданчиках! Українська збірна з важкої атлетики здобула рекордну для себе кількість нагород на Чемпіонаті Європи, що днями завершився в столиці Албанії Тірані!

Загалом наші хлопці та дівчата завоювали 21 медаль, посівши друге місце в командному заліку. Особливо треба відзначити жіночу збірну, яка додала в скарбничку нагород 7 золотих, 8 срібних і 3 бронзових медалей, та стала найкращою на континенті!

Щиро пишаюся всіма спортсменами, які попри повномасштабну війну в країні, зуміли якісно підготуватися до змагань і вкотре довести, що українці – напрочуд сильні та незламні люди!

Хочу подякувати тренерському штабу, керівництву та працівникам Федерації важкої атлетики, а також всім українським вболівальникам, які завжди вірили та підтримували збірну! Окрему подяку варто висловити Міністерству молоді та спорту України і особисто Міністру Вадиму Марковичу Гутцайту за цілковиту підтримку та сприяння в підготовці нашої збірної до чемпіонату Європи-2022!

Вірю, що головні перемоги нашої країни все ще попереду. І впевнений, що ці перемоги не за горами! Слава Україні!» - підкреслив народний депутат України, президент Федерації важкої атлетики України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт