Новини

Продовжуємо плідно працювати у Верховній Раді України

«22 травня разом з колегами – народними депутатами України проголосували 16 законів та заслухали звернення Президентів України Володимира Зеленського та Польщі Анджея Дуди. Анджей Дуда від імені всього народу Польщі висловив слова підтримки Україні.

Надихаюче! Сьогодні мільйони українців відчувають допомогу наших побратимів. Не на словах, а на ділі! З такими друзями перемога неминуча. Разом, крок за кроком, рухаємось до неї!

Розриваємо усі існуючі політичні та економічні зв’язки з минулим, що тим чи інакшим чином пов’язувало нас з державою-агресором.

Зокрема, денонсували угоду між Україною та Росією про уникнення подвійного оподаткування. Та вийшли з цілого ряду угод з СНД: щодо боротьби з незаконною міграцією, про спільний аграрний ринок та увічнення пам'яті про мужність і героїзм народів СНД у Великій Вітчизняній війні.

Крім того, заборонили символіку вторгнення російського режиму в Україну та діяльність усіх організацій, які підтримують воєнну агресію Росії проти України.

Разом з тим підтримали залучення від Міжнародного банку реконструкції та розвитку 34 млн. доларів для «Укргідроенерго». Сьогодні фінансові вливання для підтримки державних підприємств та економіки в цілому є вкрай необхідні, адже війна спустошує державну казну.

Попереду ще багато роботи. Віримо, що усі зусилля не даремні. Віримо в Перемогу! Все буде Україна!» – наголосив народний обранець Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт