Новини

Хмельницька облрада: підсилення територіальної оборони

Озброєна, навчена і готова протидіяти нація відіб’є саме бажання у ворога нападати далі. Бо захопити територію, населення якої чинитиме спротив, дуже важко, а втримати – неможливо. Кожен українець розуміє ці слова в контексті чергового загострення ситуації на кордонах.

Ескалація військових сил зберігається. У таких умовах тільки змін у армії ? недостатньо. Потрібна зміна свідомості всіх українців. Україніці мають бути готові захищати свою Батьківщину, її територіальну цілісність. Армія захищає на фронті, а порядок на своїй території ? справа кожної територіальної громади.

«Позачергова сесія Хмельницької обласної ради 15 лютого була присвячена темі територіальної оборони та загрози війни. Спільно з головами територіальних громад Хмельницької області проаналізували і прийняли дві програми з територіальної оборони і захисту населення, а також зміни до обласного бюджету.

Ніхто, крім нас самих, не здатний зробити правильний вибір: впадати в істерику чи тверезо оцінювати всю ситуацію, аналізувати прочитане, а найголовніше – любити Україну не лише на словах та в соцмережах, а в конкретних справах, допомагаючи тим, хто цього потребує.

Пам’ятаємо: лише в єдності – наша сила! І тільки разом, без паніки, ми подолаємо всі негаразди та проблеми!» – наголосила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт