Новини

Розпочалася робота на виборчому окрузі у 2022 році

«Благополуччя громадян є основним показником вірного напрямку розвитку, як територіальної громади, так і країни в цілому. А посередником в цьому процесі є депутат, котрий є прямим представником інтересів виборців. Систематичні зустрічі, робочі виїзди, громадські звернення й шляхи їх вирішення – це щоденний обов’язок для мене, як депутатки обласної ради!» – підкреслила Ткаченко Уляна, працюючи на виборчому окрузі.

«Сьогодні, 2 лютого, розпочала низку зустрічей із мешканцями Новодунаєвецької, Смотрицької і Дунаєвецької громад. Впродовж відкритих спілкувань разом з керівниками громад тримаємо руку на пульсі «гарячих» проблем населення.

Одним із таких є звернення місцевих підприємців з приводу запровадження податкової реформи. Зокрема, основними проблемами є:

  • відсутність положень законодавства про формування адміністративно-територіального устрою щодо порядку віднесення населених пунктів до категорій сіл, селищ, міст;
  • значні фінансові втрати у разі придбання механічного РРО;
  • відповідальність за порушення застосування касових апаратів;
  • тиск з боку податкової та проведення вибіркових перевірок.

Наразі малий бізнес через проведення поспішної податкової реформи не готовий до проблем, які можуть виникнути під час застосування касових апаратів, що неминуче призведе до масового припинення діяльності фізичних осіб-підприємців.

Отож вивчаємо ситуацію та вживаємо заходів для подолання таких проблем в інтересах громадян», зауважила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт