Новини

Допомога армії: для добрих справ немає меж!

«27 січня у зону проведення операції об’єднаних сил відправились представники Шепетівського зенітно-ракетного полку військової частини А3730, для надання допомоги своїм підрозділам.

Наша команда на чолі з лідером – народним депутатом України Олександром Володимировичем Герегою традиційно долучається і всіляко підтримує наших військовослужбовців, на яких покладена важлива місія – забезпечення обороноздатності держави та спокою наших земляків.

Прийти на допомогу для тих, хто цього потребує, може і повинен кожен громадянин. І не обов’язково мати для цього фінансові надможливості. Адже й трактування слова «допомога» у кожного з нас різне…

Для мене є особливо цінним те, що на повідомлення про формування багажу в зону ООС, не зволікаючи відгукнулися: наша команда працівників «Епіцентр Агро» Північний кластер, громади регіону та школи Шепетівки. Висловлюю щиру подяку кожному!

Особливо приємно, що доєдналися і підтримали: Судилківська, Грицівська, Ленковецька та Шепетівська територіальні громади.

Безцінно, що учні Шепетівських: ЗОШ №1 І-ІІІ ст., НВК №3, СЗОШ №2, гімназії №6 та гімназії №4 підтримали наших воїнів у забезпеченні необхідної провізії.

Теперішньому молодому поколінню прививається любов до тих, хто ризикує життям заради нас!

Не забуваємо і не втомлюємось дякувати Вам, шановні захисники, за мужність, за кожен прожитий день у мирі! Слава воїнам-захисникам! Слава Україні!» – підкреслила депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт