Новини

Нові цілі і підготовка до наступного чемпіонату

«Аліна Марущак – молода спортсменка, моя землячка – хмельничанка. Сьогодні вона – абсолютна чемпіонка світу з важкої атлетики. Але ще зовсім недавно в неї ніхто не вірив. Коли ми познайомилися, Аліна сказала, що зробить все заради перемоги і я зрозумів – переді мною чемпіонка. Інтуїція та досвід не підвели. З Чемпіонату світу з важкої атлетики в Узбекистані вона привезла абсолютну перемогу – три золота!

 

Сьогодні разом з міністром молоді та спорту України Вадимом Гутцайтом привітали Аліну та її тренера Володимира Болгарина з перемогою. Від партнера Федерації важкої атлетики України – компанії «Епіцентр К» – вручив спортсменці та тренеру призові сертифікати.

Минулий рік був багатий на перемоги. Адже ми здобули прекрасні результати для нашої країни не тільки на чемпіонаті світу, а й на змаганнях у Москві, де стали абсолютними чемпіонами Європи. Це великий крок для розвитку важкої атлетики України. Тому ми продовжуємо працювати, реформуємо Федерацію, запрошуємо високопрофесійних іноземних тренерів та плануємо розвивати інфраструктуру.

Ставимо перед собою нові цілі, і вже готуємося до наступного чемпіонату Європи», –підкреслив народний депутат України, Президент федерації важкої атлетики України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт