Новини

Підсумки сьомої сесії Хмельницької обласної ради

22 грудня завершилось останнє в цьому році пленарне засідання сьомої сесії Хмельницької обласної ради. Продуктивний депутатський рік підходить до кінця, а отже саме час затвердити основні важливі питання на наступний 2022 рік.

«Дискусійним та вкрай болючим виявилось питання щодо програми «Питна вода Хмельниччини на 2022-2026 рр.». Голосування за дану програму зробили вкрай політичним. Говорячи про спільну мету та реалізацію спільних цілей, окремі політичні діячі, нехтуючи проблемами більшості територіальних громад, надають пріоритет власним цілям та піар-акціям. Я буду продовжувати боротьбу за рівноцінний та справедливий розподіл бюджетних коштів по всіх територіальних громадах, які це дійсно потребують.

Окремою складовою сесії стало затвердження бюджету на 2022 рік. Саме він є гарантом виплат заробітних плат та забезпечення добробуту і соціального захисту жителів Хмельниччини!

З новими силами та оптимістичними планами готуємось до нового року. Він прогнозує бути не легким, але маю сподівання, що разом з однодумцями ми подолаємо будь-які перепони та будемо продовжувати працювати заради вас, дорогі подоляни!» - зауважила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт