Новини

У Городку запрацював інноваційний IQ-офіс

Надсучасний, інноваційний IQ-офіс в м. Городок на Хмельниччині 17 грудня відчинив двері кожному жителю Хмельниччини. Це справжній інтелектуальний сервер, який залучатиме в регіон перспективні кадри у сфері інформаційних технологій.

Компанія «Епіцентр» здійснила повну реновацію напівзруйнованої будівлі управління верстатобудівного заводу, перетворивши 6300 кв. м у відкритий простір технологічного офісу open space, game-кімнати та відпочинкові зони. Створено близько 1000 робочих місць з привабливою ринковою заробітною платою і ще тривають співбесіди щодо працевлаштування. Головне – вміння роботи в IT, комунікабельність, бажання до розвитку та навчання. Відкриті департаменти компанії, діджитал, відділ контенту, автоматичного замовлення товарів, центру комунікацій. Це понад 30 нових професій, в тому числі – розробники програмного забезпечення, аналітики, системні адміністратори, дизайнери, архітектори, маркетологи та багато інших.

«Сьогодні Городоцька територіальна громада отримала значну інвестицію в громаду. І це лише початок! Щиро радію, що такий захід відвідала Юлія Володимирівна Тимошенко і привітала моїх земляків з цією подією!», – зазначив народний депутат України, співзасновник групи компаній «Епіцентр» Олександр Герега.

Новітні технології змушують нас розвиватись і прагнути до нових звершень. Отож, нова інтелектуальна сторінка Хмельниччини розпочинається!
 

Відеосюжет: Перший Подільський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт