Новини

Робити життя красивим вам довірено долею!

Краса та благозвучність нашої мови, вміння та таланти українців, професіоналів та аматорів, які підтримують народні традиції та популяризують культуру – 9 листопада це поєдналося в спільному відзначенні свят – Дня української писемності та мови і Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками української національної ідеї, оберегами історичної пам’яті.

Особливо приємно відзначити той факт, що на Хмельниччині проживають талановиті, натхненні, веселі та креативні люди, і чим би вони не займались – сприймають кожен день як свято!

Депутати Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, Світлана Павлишина,представники ГО «За конкретні справи» від імені народного депутата України Олександра Гереги привітали і нагородили подяками діячів культури, також побажали натхнення та побільше добрих справ в житті!

«Щиро вітаю всіх, кого пов’язує любов до солов’їної та тих, хто не уявляє свого життя без музики, співу, живопису, театру, книги, народної творчості, хто веде величезну просвітницьку роботу, працює в будинках культури і клубних закладах та навчає інших гармонії й краси.

Адже «краса – і тільки, трішечки краси, душі нічого більше не потрібно». Сказала Ліна Костенко і я цілком погоджуюсь.

Дякуємо творчим натурам за вашу невпинну працю, за привнесення прекрасного в буденність! Зичу Вам натхнення і палаючої жаги до дивовижного, сили до реалізації грандіозних проєктів!Нехай кожен день дарує щирі посмішки, гучні аплодисменти!» – від імені команди «За конкретні справи» привітала зі святом депутат Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт