Новини

Лікарі Шепетівки на передовій боротьби з коронавірусом

З усіх джерел інформації лунає, що рівні епіднебезпеки «червоніють», відсотки із захворюваності зростають, обмеження посилюються. А сили в тих, хто на передовій, у двобої з пандемією, випаровуються.

Тому заклики до вакцинації на тлі великої кількості заручників COVID-19 продовжуються, влада тим часом впроваджує, рекомендує, ухвалює, і коли встановлені нею ж алгоритми сиплються через відсутність основної складової, спасіння потопаючих стає справою рук самих потопаючих.

«В черговий раз за оперативним запитом головного лікаря Шепетівської багатопрофільної лікарні Савчук Валентини Миколаївни, відчуваючи обов’язок як громадянка, і обласна депутатка, так і координаторка штабу з боротьби з коронавірусом, вважала за необхідне надати допомогу шепетівській лікарні.

Дивуюсь, що матеріальні ресурси вичерпуються, засобів не вистачає, механізми дають збої, паніка переважає над здоровим глуздом, а живий щит для українського здоров’я – наші медики, лікарі, борці за сатурацію та вільне дихання, відважно протистоять епідемії й рятують людей.

Тож, шановні друзі, тримаємо оборону разом та будьмо сумлінними, дбайливими й уважними до себе та своїх близьких! І нехай ця найтемніша ніч швидше зміниться яскравим світанком!» – зазначила депутатка Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт