Новини

Продуктивний робочий день на Чемеровеччині

Однією з особливостей ефективної роботи депутата є самостійне усвідомлення проблемних питань та особисте спілкування з мешканцями населених пунктів.

Так, сьогодні, 20 жовтня, депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко завітала до дитячого садочку «Сонечко» в с. Івахнівці Закупнянської ОТГ Хмельницької області.

«На останньому пленарному засіданні обласної ради було підтримано мій депутатський запит щодо виділення 2 300 000 гривень з обласного бюджету на ремонт фасаду та покрівлі. Роботи скоро розпочнуться та умови перебування вихованців значно покращаться.

Наступною зупинкою стала Зарічанська амбулаторія загальної практики сімейної медицини Чемеровецької ОТГ. Заклад потребує капітального ремонту (заміна покрівлі), який також був ініційований мною та підтриманий на VI черговій сесії (виділено 1 000 000 гривень). На сьогодні в закладі лікується більше пів сотні жителів, також в амбулаторії відкритий пункт вакцинації від COVID-19. Наступного разу планую відвідати амбулаторію в оновленому вигляді!

І наостанок, відбулась зустріч з жителями села Черче. Звернення стосовно заміни вікон в школі, допомога багатодітній сім’ї, надання будівельних матеріалів в оновлену амбулаторію та інші вже взяла в роботу та намагатимусь якнайшвидше реалізувати їх. Також познайомилась з амбіційним 10-річним хлопчиком Андрієм, який прислуговує в місцевій церкві, та запросив на храмове свято.

  

Тож, взявши повну відповідальність, продовжую працювати заради Вас, дорогі подоляни! Разом ми обов’язково зможемо більше!» – наголосила Уляна Юріївна.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт