Новини

В Улашанівській громаді зміни відчуваються

Прийом громадян із особистих питань – одна із форм зміцнення та розширення зв’язків із населенням, більш глибшого вивчення спектру проблем в підпорядкованих округах, та, як результат, їх вирішення без зайвих зволікань.

«Як обласна депутатка, розумію всю важливість проведення такого формату зустрічей та необхідність організації процесу отримання й подальшого розгляду звернень подолян, тому 5 жовтня з робочим візитом побувала в Улашанівській територіальній громаді Шепетівського району Хмельницької області.

Кожного разу ця значуща складова щоденних справ виявляється дієвим засобом у розвитку й покращенні життєдіяльності, як окремої адміністративної одиниці, так і спільного їх серця – небайдужих і самовідданих мешканців.

Прямуючи від одного населеного пункту Улашанівської територіальної громади до іншого, була приємно вражена та переконалася в тому, як динамічно вона розвивається та яскраво живе.

Це є безперечним доказом максимального та вдалого використання наданих децентралізацією можливостей.

Модернізація та вдосконалення соціальної інфраструктури, підвищення показників благоустрою суттєво вирізняє Улашанівську ТГ з-поміж інших громад», – зауважила депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт