Новини

Дунаївці відсвяткували 618-ту річницю від дня свого заснування

19 вересня місто Дунаївці відзначило 618-ту річницю від дня свого заснування. Як відомо, перша згадка про Дунаївці була з 1403 року в реєстрі димів.

«Для мене Дунаївці мають особливе значення, оскільки ми працюємо однією потужною командою не один рік! День міста –  це свято кожного жителя! Ми вже маємо чимало досягнень та перемог, у нас з Вами за плечима непростий шлях реформи децентралізації, десятки успішних проєктів!

Впевнений, що попереду в нас з Вами ще більше відкриттів. Разом докладемо зусиль задля розвитку міста та громади! Зичу лише якісних перетворень у Вашому місті, економічного розвитку, створення гідних, сучасних умов для навчання та зростання дітей! Хай кожен прожитий у Дунаївцях день буде сповнений теплом його краси та щирістю його людей! Щоб затишок та любов панували у кожній вулиці та домівці! Аби згуртованість, єдність громади та органів влади стали запорукою не лише святкових днів, а й щоденних, соціально важливих досягнень!» - сказав народний депутат України Олександр Герега.

Депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко також від імені народного обранця разом з колегами-однодумцями привітали місто Дунаївці зі святом. Гарний настрій подарувала всім гостям свята святкова лотерея, присвячена Дню міста. Овації не зупинялися, коли на сцену вийшла головна зірка – українська співачка – Ольга Цибульська.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт