Новини

Відбулося урочисте засідання Верховної Ради України

24 серпня у Верховній Раді відбулося урочисте засідання з нагоди 30-ї річниці прийняття Акта проголошення незалежності України.

«Разом з колегами відзначаємо головне свято нашої країни – День Незалежності – урочистим засіданням у Верховній Раді України. Від щирого серця зичу усім міцного здоров’я, миру, добра, щастя та подальших перемог в усіх справах! Слава Україні!», - зауважив народний обранець Олександр Герега.

В засіданні взяли участь: Президент України В. Зеленський; народні депутати України першого та дев’ятого скликань; Голови Верховної Ради України попередніх скликань; Президенти України Л. Кучма, В. Ющенко, П. Порошенко; Прем’єр-міністр України Д. Шмигаль та члени Кабінету Міністрів України; глави дипломатичних представництв іноземних держав та керівники представництв міжнародних організацій акредитованих в України та інші.

Одразу після урочистого засідання розпочалася позачергова сесія, на якій депутати розглянули і проголосували за основу проєкт Закону «Про великий Державний Герб України» № 5712 – 257 «За».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт