Новини

Святкуємо День Дунаєвецької об’єднаної територіальної громади

Нарешті карантин не вносить свої корективи, і святкування відбулось масштабно, гучно та весело. Так, 7 серпня на Дунаєвеччині святкували День Дунаєвецької об’єднаної територіальної громади. В цей день вся Дунаєвеччина зібралась в одному місці, показавши свою згуртованість та єдність!

«Приїхавши на свято в с. Дем’янківці, відчув, що приїхав додому, побачив рідних земляків, справжню подільську атмосферу. Колоритні народні вбрання, українські пісні та щедрі пригощання – саме те, чого так не вистачало протягом карантину. І ось нарешті я мав змогу привітати рідну Дунаєвеччину зі сцени, поспілкуватись з місцевими жителями та ще раз переконатись: наша Хмельниччина – це найкраще та найгарніше місце в світі!

З нагоди Дня Дунаєвецької ОТГ вітаю всіх мешканців та гостей зі святом! Нехай завжди буде мирне небо, злагода і добробут! Зичу всім жителям Божого благословення та міцного здоров’я, а Дунаєвеччині – лише процвітання та прогресивного розвитку! Зі святом!» – наголосив народний депутат України Олександр Герега.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт