Новини

1 серпня відбулося святкування Дня селища Дунаївці

За традицією, в першу неділю серпня на Дунаєвеччині було гучно та весело – відбулося святкування Дня селища Дунаївці!

У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини. Усі досягнення, якими багате селище, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Не дивно, що на місцевому стадіоні в смт Дунаївці ще зранку жителі та гості селища зібрались на святкування та розваги. Для дітей були організовані атракціони, батути, солодощі, спортивні змагання, для дорослих – веселий ярмарок, виступи місцевих колективів, цікаві та креативні фотозони.

На свято також завітала депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко. Разом з місцевим головою громади Антоном Камінським та головою Дунаївецької ОТГ Веліною Заяць привітали жителів селища та передали привітання від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги. Також нагородили подяками почесних мешканців, зокрема, відмітили наймолодших та найстаршу жительку, тих, хто святкує свій День народження разом з селищем. За підтримки ГО «За конкретні справи» для усіх присутніх була організована святкова лотерея, де розіграли цінні та круті подарунки.

Справжніми оваціями вибухнув місцевий стадіон, коли на сцені з’явилась запрошена зірка, популярна співачка, Заслужена співачка України – Ірина Зінковська. Її пісні одразу підхоплювалися глядачами та дарували яскраву атмосферу свята!

Тож залишається побажати громаді селища й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня селища!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт