Новини

Кисневі станції для українських лікарень

Забезпечення медичних закладів Хмельниччини та інших регіонів України рідким киснем було однією з головних місій команди «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» та компанії «Епіцентр К» під час пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Попри героїчну та самовіддану роботу наших медиків, матеріально-технічна база українських лікарень не була готова до такого розвитку подій. Особливо відчутно це було у пікові періоди пандемії. Для того, аби наші медзаклади могли оперативно реагувати на виклики та рятувати якомога більше життів, потрібно збільшити видатки з державного бюджету на закупівлі, проєктування та встановлення кисневих станцій для опорних закладів охорони здоров’я, що виконують стаціонарне лікування пацієнтів з коронавірусом!

«Вирішити ці проблеми допоможе ініційований мною та колегами-депутатами законопроєкт №5460, який 15 липня Верховна Рада України прийняла в першому читанні. Централізовані закупівлі кисневих станцій дозволять повністю задовольнити потреби у кисні та створити кисневу незалежність українських лікарень!» – наголосив народний депутат України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт