Новини

Реалізація проєкту у Гуківській територіальній громаді

Безпека громадян – найголовніше завдання органів місцевого самоврядування. Успішною реалізацією проєкту стало відкриття 10 червня у Гуківській територіальній громаді, що на Кам’янеччині, першого в Хмельницькій області Центру безпеки громадян, де будуть надаватися якісні послуги представниками Національної поліції, медицини та пожежно-рятувальної команди.

Це дозволить оперативно реагувати на надзвичайні ситуації, забезпечити захист населення і території – одних із найголовніших завдань для громади. Новостворений центр дасть можливість не лише ефективно їх виконувати, а й дозволить оптимізувати витрати на утримання.

Центри безпеки, коли в одному місці розташовані оперативні служби – це поширений в країнах Європи, США, Канаді та інших країнах досвід, а віднедавна він успішно впроваджується в Україні. 

В заході взяли участь голова Гуківської громади Петро Ільницький, депутати Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Уляна Ткаченко, Світлана Павлишина.

Гуківська сільська об’єднана територіальна громада довгоочікувано та впевнено готувалася до цієї події, йшла до мети. Відкриття відбулося!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт