Новини

Урочисте відкриття стадіону «Товтри» на Чемеровеччині

5 червня – важливий день для Чемеровецької громади – відбулося урочисте відкриття стадіону «Товтри». Ця подія є знаковою не лише для громади, а й для всієї Хмельниччини, тому що стадіон «Товтри» є одним із найсучасніших спортивних об’єктів Хмельницької області та конкретним стимулом для залучення всіх більше подолян до спорту.

У заході взяли участь: народні депутати України Олександр Герега, Олена Копанчук, Сергій Мандзій, Юрій Заславський, голова Хмельницької обласної держадміністрації Сергій Гамалій, депутати Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, Світлана Павлишина, заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Сергій Ткачук та інші високопосадовці.

Олександр Герега разом з командою «За конкретні справи» ще в 2017 році зрушили з мертвої точки будівництво цього спортивного закладу Чемеровеччини. Відтоді, залучаючи кошти з усіх можливих ресурсів, щодня спостерігали за відновленням стадіону. Не втрачаючи шансу на відбудову, команда «За конкретні справи» сприяла тому, щоб до Фонду регіонального розвитку і будівництва надійшли звернення про подальшу підтримку у реставрації футбольного поля. Намагались зробити все на найвищому рівні, щоб жителі містечка відчували справжній комфорт і досягали спортивних результатів.

Стадіон «Товтри» з початком реконструкції став чи не найулюбленішим місцем для чемерівчан та гостей міста: тут вирує життя, проводить дозвілля молодь, відбуваються знайомства і загартовується дух. І все це завдяки людям, які щиро вболівають за свій край, які без зайвих обіцянок, крокуючи напрямком конкретних справ, працювали і працюють на результат!

Здорова нація – це спортивна нація!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт