Новини

Міжнародний День захисту дітей на Хмельниччині

Діти – це головна радість і надія для батьків. Вони – справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.Діти щиро вміють радіти життю, своєю безтурботністю та простотою підкорюють наше доросле серце, дарують натхнення жити й працювати!

1 червня в Міжнародний день захисту дітей традиційно команда Хмельницької обласної громадської організації «За конкретні справи» підготувала дітлахам незабутні заходи.

У м. Городок учасники шкільних колективів виборювали звання кращих у дитячих спортивних командних змаганнях. Усі учасники святкового дійства отримали подарунки. Вадим Якубовський від імені народного депутата України Олександра Гереги привітав дітей зі святом, побажав мирного неба над головою, успіхів у навчанні, спортивних досягнень, здійснення всіх мрій!

«Святково зустріли перший день літа та дитинства також в Дунаївцях, Новій Ушиці, Кам’янці-Подільському. Без уваги не залишився ніхто, адже – «Конкретні справи – дітям!» Усі так скучили за новими пригодами та враженнями. Нарешті у парках та стадіонах лунає дитячий сміх. Розважальні програми, веселі конкурси для дітей та дорослих, і головна гостя – зірка серіалу «Школа» Анна Трінчер створили незабутню атмосферу і дали новий натхненний початок літа 2021 року. Нехай кожен день буде яскравим та дивовижним!» – привітала присутніх депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт