Новини

Нові пропозиції виборців для обласного депутата

«Доступність, відкритість, можливість ведення діалогу, надання аналізу зробленої роботи з перевіркою й підбиттям підсумків – ці пункти моєї передвиборної кампанії були озвучені всій громаді. Саме за цих зазначених умов намагаюсь на повну приймати участь в житті подолян та, зокрема, Шепетівського району», – зазначила депутат Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина, яка 27 травня провела черговий ряд зустрічей з жителями Судилківської сільської об’єднаної територіальної громади, керівниками окремих організацій м. Шепетівка.

«Суттєво, що з селянами Великої Медведівки, ми досить часто спілкуємося, проте, кожного разу в них з’являються нові ідеї для покращення своєї місцини. Так, сьогодні, вони заявили про необхідність мого, як депутата Хмельницької обласної ради, сприяння у відновленні поданого ними раніше запиту на участь в програмі «Питна вода Хмельниччини» для закінчення прокладання водогону; просили також побудувати ФАП, адже наявний перебуває в аварійному стані і не підлягає ремонту. Ще жителі села дбають про інфраструктуру і кажуть, що кричущою є ситуація з дорогою в селі, наголосили, як їм вкрай потрібен автошлях навколо населеного пункту. Важливою та вартою першочергової уваги є і вимога жителів в облаштуванні сміттєзвалища, що неподалік, адже вони потерпають від забруднення середовища.

Цікавим предметом для роздумів стали озвучені ідеї директора Шепетівського Музею пропаганди (музей Миколи Островського) – Никонової Наталії, яка поділилася думками про наміри й бажання встановити в місті Дзвін пам'яті. Також очільниця музею висловила прохання щодо фарбування шепетівської історичної пам'ятки – колієукладача.

Тож працюємо далі, роботи за векторами моєї діяльності багато, і як для обласної депутатки, і як для керівниці служби соціальної політики Хмельницького регіону «Епіцентр Агро».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт