Новини

В Хмельницькому вручили премію «Мама року Хмельниччини 2021»

Чи задумувались ви, що саме робить жінку щасливою, активною, цілеспрямованою?Секрет жіночого щастя простий і доступний кожній, він живе всередині нас, і називається – жіноча енергія!

Неймовірні історії, котрі розповідають про силу української жінки, унікальність поєднання найважливіших життєвих задач та наповнення гармонією кожного, хто поруч щодня.

І саме тому 21 травня вже втретє в Хмельницькому вручали премію «Мама року Хмельниччини 2021». Переможниць визначали у трьох номінаціях – «Жінка року», «Жінка – хоробре серце», «Мама року». Загалом в проєкті брали участь 20 номінанток, кожна з яких – чудова мати, активна та віддана жінка. Щорічно кількість номінанток збільшується і найбільше їх було представлено у номінації «Хоробре серце». Саме заради цієї номінації і була заснована дана премія.

  • «Жінка року» (успішне поєднання сім’ї та кар’єри) – Олена Голяк;
  • «Мама року» (багатодітна мама з активною життєвою позицією) – Ольга Мазур;
  • «Жінка – хоробре серце» (мама дітей з особливими потребами, яка надихає) – переможниця за рішенням журі – Олена Тертична.

У номінації «Народна любов» перемогу отримала Алла Кривак.

Мета проєкту – познайомити суспільство з історіями жінок, які є соціально активними жінками, берегинями сімейного затишку та родинних цінностей.

«Виступаючи однією із членів команди організаторів, рада вітати усіх жінок. Любіть себе, бережіть себе, надихайтеся лише найкращим!» – зазначила депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт