Новини

Довгоочікуваний матч «Епіцентр» – «Поділля» відбувся

Атмосфера цікавої гри, хвилювання тренерів, підтримка відданих вболівальників – 19 травня все це об’єднало стадіон «Поділля» в м. Хмельницький.

Команди «Епіцентр» (Дунаївці) та «Поділля» (Хмельницький) зустрілись на футбольному полі та показали глядачам та вболівальникам високий рівень гри. Команда «За конкретні справи» завжди радо долучається до спортивних заходів та ініціатив, тому що спорт – один із найважливіших пріоритетів для нас!

«Саме спорт виховує здорову націю, яка прославлятиме Україну своїми успіхами і досягненнями!» – зазначив народний депутат України, віцепрезидент Української асоціації футболу Олександр Герега. Впродовж багатьох років Олександр Володимирович підтримує та сприяє розвитку футболу на Хмельниччині.

Довгоочікуване протистояння уболівальниками обох клубів відбулося. Щоправда, переможця в цій грі не було. «Поділля» та «Епіцентр» зіграли внічию 0:0.

Спорт не тільки дає здоров’я – він загартовує характер і волю. Команда «За конкретні справи» бажає гравцям перемог та нових вершин у спорті!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт