Новини

Діти-спортсмени – майбутнє України!

Популяризація здорового способу життя – це головний постулат сьогодення і завтрашнього дня. Ми бачимо майбутнє нашої країни у здоровій нації.

Це і стало початком нової спортивної історії на Хмельниччині: будівництво сучасних, європейських, відкритих для любителів здорового способу життя, спортивних клубів «Епіцентр». На сьогоднішній день таких у нашій області налічується вже 5, а розташовані вони в:

  • м. Городок;
  • м. Хмельницький;
  • м. Кам‘янець-Подільський;
  • с. Плужне;
  • м. Славута.

За підтримки народного депутата України та мецената Олександра Володимировича Гереги усі спортивні комплекси вражають новою технічною базою; придбано повний комплект інвентарю в усі секції спорткомплексу для повноцінного та результативного розвитку спортивних досягнень; на базі комплексів створені повноцінні харчоблоки, душові, гардеробні, готель для спортсменів та гостей; проведена реконструкція фасадів, покрівлі дахів, замінені вікна, оновлена підлога у приміщенні для різних видів спорту; відбулось оновлення медичних кабінетів надсучасним інвентарем. Відвідувачі спортивних клубів є різного віку – це жителі міст та гості з навколишніх населених пунктів.

На базі спортивних клубів проводяться міжнародні матчі, національні збори, тренування із заслуженими спортсменами України. Наші спортсмени беруть участь у змаганнях різних рівнів, стають переможцями і призерами всеукраїнських, міжнародних та світових змагань.

Нам є чим гордитись!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт