Новини

Прийом громадян у Грицівській селищній ОТГ

Вивчати громадську думку та потреби територіальної громади, інформувати про них раду, брати безпосередню участь у їх вирішенні – це обов’язок кожного депутата.

Саме тому депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Світлана Павлишина продовжує прийоми громадян, і 11 травня провела зустріч у форматі «живого спілкування» з представниками Грицівської селищної об’єднаної територіальної громади.

«Вдячна жителям смт Гриців та сіл Корпилівка, Велика та Мала Шкарівки, Онишківці, Курганівка, Лотівка, Орлинці, Устянівка, Рожична, Саверці, Москвитянівка, Микулин та їх очільникам за проявлену ініціативність та зацікавленість в покращенні благоустрою рідної місцевості.

Серед звернень про допомогу вирізнялись звернення:

жителів с. Мала Шкарівка:

  • щодо врегулювання земельних відносин – виявляється через допущені правопорушення на місцевому рівні існують декілька власників на одну земельну ділянку;
  • щодо виділення паю для учасника АТО, який по праву має належати герою;
  • щодо освітлення автомобільного шляху загального користування;

жителів смт Гриців:

  • щодо покращення умов дорожньої ділянки, протяжністю 600 м, шляхом укріплення земляного полотна або спорудження земляних насипів;
  • щодо виділення коштів на дороговартісне лікування дитині (особі з інвалідністю І групи). Тому я, не гаючи часу, підготувала відповідний запит із необхідними документами до Хмельницької обласної ради;

жителів с. Микулин:

  • щодо допомоги в організації дозвілля молоді – щодо будівництва спортивного майданчика для дітей та неповнолітніх, яких в селі 128 осіб, на виділеній сільською радою території.

Висновок наступний – потрібно вивчати проблеми та заявляти про них, тоді вони будуть поступово вирішуватись», – підкреслила Світлана Андріївна.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт