Новини

Ціни на електроенергію для жителів 30-кілометрової зони АЕС

Народний депутат України Олександр Володимирович Герега, починаючи з 2017 року, опікується проблемами виборців, які проживають у 30-кілометровій зоні спостереження Хмельницької АЕС. Це велика відповідальність, адже протягом останніх років накопичилось чимало гострих питань, які потребують якнайшвидшого вирішення.

До прикладу, мешканці Славути, Нетішина та інших населених пунктів неодноразово звертались до мене з проханням допомогти відновити справедливе та гарантоване Законом України «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» фінансування за ризики проживання поряд з об’єктом ядерної енергетики. Реагуючи на всі звернення, Олександр Володимирович постійно направляв депутатські запити профільним відомствам, очільникам Кабінету Міністрів України, Міністерству фінансів України.

«Разом з колегами-депутатами ініціював проєкт Постанови про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів для зниження ціни на електроенергію для побутових споживачів, які постійно проживають у 30-кілометровій зоні АЕС. Минулого тижня парламент практично одноголосно підтримав це рішення, а 6 травня Постанова була підписана Головою Верховної Ради України. Сподіваюсь на швидку реакцію уряду і триматиму це питання надалі під пильним контролем!» – підкреслив народний депутат Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт