Новини

З метою оптимізації позашкільних освітніх закладів

28 квітня депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Світлана Павлишина разом з колегами-депутатами взяла участь у виїзному засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту.

Депутати відвідали Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді, Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді, де вивчали можливість створення на базі цих комунальних закладів Єдиного центру позашкільної освіти.

Також члени постійної комісії ознайомилися з  матеріальною базою і діяльністю обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, вивчали можливість створення на базі цього комунального позашкільного освітнього закладу Обласного спортивного центру.

«На сьогоднішній день освітянські проблеми – гострі та болючі, як ніколи. Зараз викладачі, батьки та діти мене зрозуміють, адже сучасний світ став жорстокішим і навчальні процеси вимагають тотального перезавантаження та переходу в режим «online», а не «offline», як було раніше.

Хочеться для молоді майбутнього, щоб вони жили в ногу з часом та мали змогу і базу для отримання якісної освіти, нехай і в поєднанні з віртуальним навантаженням, але як же без цього – в епоху цифрових технологій та покоління «Альфа».

Ми з колегами-депутатами відвідали обласні центри учнівської молоді: туризму і краєзнавства, еколого-натуралістичний, науково-технічної творчості, фізичного виховання та побачили їх зсередини, поспілкувалися з директорами закладів, почули ідеї, думки та бачення.

Намагаємось бути в курсі подій та працюємо на модернізацію, розглядаючи питання, завдання, проблему під різними кутами. Адже якщо шлях важкий, значить правильний!» - підкреслила Світлана Павлишина.

Джерело: https://km-oblrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт