Новини

Оновлення Інституту кардіології імені Стражеска набирає обертів

У часи пандемії надважлива соціальна місія, до якої маємо бути причетні – допомога медичним закладам України. За найближчі 5 років вирішили зробити повну реновацію Національного наукового центру «Інститут кардіології ім. М. Д. Стражеска».

«19 квітня під час перевірки виконаних робіт з переоснащення медичного закладу директор Інституту кардіології, академік НАМН України Володимир Миколайович Коваленко зауважив, що масштабність і, головне, системність роботи ТОВ «Епіцентр К» щодо оновлення медзакладу просто вражає – нічого подібного раніше ніхто не робив. За кілька останніх десятиліть інститут не отримував істотної допомоги. За п’ять років умови перебування хворих будуть кардинально покращені – плануємо оновити всі 310 ліжко-місць цього медичного закладу», – наголосив народний депутат України Олександр Володимирович Герега.

ННЦ «Інститут кардіології ім. М. Д. Стражеска» надає спеціалізовану високопрофесійну допомогу громадянам із різних куточків України, отже, підтримуючи медицину сьогодні, ми інвестуємо в здорове майбутнє українців.

В перший етап з реновації Інституту, що тривав протягом останнього півроку, та придбання високотехнологічного лікувального устаткування – компанія «Епіцентр К» спрямувала вже 25 млн. грн.

Не припиняємо допомагати медзакладам країни, адже кожне оновлене ліжко-місце в реанімації – це додатковий шанс на життя!

Як відомо, підбиваючи підсумки 2020 року, для потреб Інституту ім. М. Д. Стражеска компанія «Епіцентр К» придбала та передала 110 одиниць нової медичної техніки та устаткування для переобладнання палат на майже 7 млн грн. У попередніх траншах благодійної допомоги були і дороговартісні апарати ШВЛ, і надійні терапевтичні комплекси для здійснення неінвазівної вентиляції легень, і дефібрилятори, і спеціальні реанімаційні ліжка, і багато іншого. Також Інститут отримав найбільшу партію нової техніки та медичного устаткування – 40 кисневих концентраторів OLV для підтримки важких пацієнтів, 7 терапевтичних комплектів неінвазівної вентиляції легень Prisma, тумби для реанімації, інфузомати та спеціальна медична капсула для транспортування хворих. Загалом 62 одиниці медичного устаткування вартістю 2,2 млн грн.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт