Новини

Формуємо фундамент для подальших перемог

На Чемпіонаті Європи з важкої атлетики – 2021, який пройшов у Москві, важкоатлети України показали кращий результат серед команд усіх країн-учасників, посівши перше місце в загальному медальному заліку!

«Для мене, як голови Федерації важкої атлетики України, ці спортивні перемоги дають чіткий стимул продовжувати працювати. Отже, після Чемпіонату компанія «Епіцентр» буде ще більше вкладати у розвиток українського спорту – це соціальний внесок і місія нашої компанії. Дуже скоро ми поїдемо до Харкова, щоб закласти там перший камінь під будівництво нового сучасного Центру – спортивного комплексу олімпійського резерву, як мінімум на 50 помостів.

Харківщина нам дає великі результати та віру в майбутнє багатьох видів українського спорту. Тому ми хочемо підтримувати спорт не лише на Хмельниччині, де побудовано й успішно працює п’ять сучасних спортивних комплексів «Епіцентр», а й на сході України. У перспективі також є мета відродити спортивні традиції на Дніпропетровщині. Будуючи нові спорткомплекси, де можуть займатися спортсмени і талановита молодь, ми, таким чином, формуємо фундамент для їх подальших перемог у майбутніх міжнародних змаганнях!» – наголосив народний депутат України, голова Федерації важкої атлетики України Олександр Герега.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт