Новини

Тісна партнерська співпраця – запорука успіху

Як і багато років тому, професійно-технічні училища в освітньому просторі гідно представляють своє ім'я. Попри реалії життя, які зумовлюють необхідність забезпечення інноваційного характеру навчально-виховного процесу, є інші – потреба в нормальних умовах та придатних приміщеннях для перебування там учнів.

Кожен прийдешній день ставить нові виклики. Колектив Грицівського вищого професійного училища №38 з гідністю їх приймає, виконує, адаптується до вимог сьогодення. Партнерська співпраця – в пріоритеті навчального закладу.

Родина Галини Федорівни та Олександра Володимировича Герег своєю небайдужістю та відгуками на звернення співгромадян підтверджують, що подолають будь-яку відстань, вони завжди підтримували молодь в її задумах і починаннях, що продовжують робити і на сьогоднішній день.

Адміністрація та колектив Грицівського ВПУ №38 висловилищиру подяку за розуміння та підтримку:«Наші партнери неодноразово допомагали зміцнювати матеріально-технічну базу закладу. На даний час наше училище отримало матеріали для проведення ремонтних робіт».

«Від усієї команди «За конкретні справи» бажаємо всього найкращого Грицівському вищому професійному училищу та успіхів у навчанні енергійним і перспективним студентам!» – привітала колектив училища депутат Хмельницької обласної ради, заступник голови постійної комісії обласної ради з питань здоров’я та соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту Світлана Павлишина.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт