Новини

Гуківський ліцей оновлюється не тільки всередині

Не пустими обіцянками, а конкретними справами продовжуємо розбудовувати Хмельниччину.

За сприяння народного депутата України Олександра Гереги та депутата Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко для Гуківського ліцею на Чемеровеччині прибула перша партія бруківки для укладання. Вже найближчим часом подвір‘я навчального закладу буде мати оновлений сучасний вигляд.

З часу заснування навчального закладу не проводились ремонтні роботи подвір'я, воно потребувало ремонту і оновлення, а саме воно використовується для проведення урочистих заходів, навчальних занять, прогулянок учнів.

Реалізація цього заходу дозволить попередити травматизм дітлахів, створить естетичне середовище на території закладу, де можна буде проводити виховні та навчальні заходи на відкритому повітрі.

Покращення життя для населення завжди було пріоритетним для команди «За конкретні справи». Саме тому ГО «За конкретні справи» створює комфортні умови в навчальних закладах, які не поступаються європейським, закуповує нове обладнання, робить усе можливе, щоб хмельничани пишались своєю країною, своїм селищем, своєю громадою.

Працювали, працюємо і будемо працювати заради добробуту наших земляків!

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт